Playboy #Generation férfi és női parfümök

Playboy #generation 
Férfi és női parfümök




Ma ismét újdonságokkal jelentkezem nektek, ezúttal pedig két isteni finom parfümöt fogok nektek bemutatni a Playboy márkától. A legújabb illatduó a #generation a fiatalabb fogyasztóknak lett kitalálva, üde, finom illatok, ami mindenhol, akár egy partiban, akár a hétköznapokban is tökéletes viselet lehet. 



Playboy #generation pasiknak:

Az illat igazi partyarcoknak készült, ezzel az illattal, tuti, hogy a legdögösebb csajokat fogod megkaparintani az este, legalább is ez áll a sajtóanyagban és engem is nagyon meg fogott ez a kellemes, édeskés illat. Számomra ez pont az az illat amit egy vonzó férfin vagy éppen a kedvesemen szeretnék érezni. Illatjegyei az ananász édes-keserűsége, bergamot lágy citrussága és a fűszeres fahéj édességéből ered, olyan mint egy igazi koktél! Szívillatai között pedig tonkabab és további fás, bársonyos illat található meg. Az igazi férfiasság pedig az alapillatban található: szarvasbőr és cédrus, oh micsoda csábítás!

Playboy #generation csajsziknak:

Egy édes kis csajnak édes illat jár! A női vonal a zamatos cseresznye illata köré épül, mandarin, rózsabors, cseresznye öleli körbe a szívillatokat: jázmin, ibolya és málna. Az alapillat ezúttal pedig fás, bársonyos, pézsmás illetve krémes érzékiség. Játékos, érzéki, fiatalos és IMÁDOM. Leginkább Britney Spears Midnight Fantasy illatához hasonlít, és mivel tartalmaz málnát illetve jázmint nem is kérdés, hogy ez vált az egyik kedvenc parfümömmé.


A csomagolásról:

 A férfi verzió a laposüvegek formáját jeleníti meg, míg a pink permetet tartalmazó üveg egy hagyományos kerekded kialakítás, az extra a kupak, ami a Playboy márka logójaként elhíresült nyuszifület ábrázolja korall színű nyakkendővel. A dobozok mintája szintén a fiatalos, modernségre épült, hiszen kis ikonok díszítik amik a mobiltelefonok ikonjait jelképezik, maga a parfüm elnevezése pedig a ma divatos hastag-el egészült ki.



Az illatok nem csak parfümként de tusfürdő, after shave, dezodor, formájában is kaphatóak.

A parfümőrök: Alexandra Kosinski és Juliette Karagueuzoglou

Ha ti is birtokoljátok ennek a kollekciónak valamelyik termékét mutassátok meg a Facebookon vagy az Instagramon a #generation #presstoplay és persze, hogy én is lássam a #miatics hastageket!

XoXo.
Az oldal hivatalos logója.

Legutóbbi YouTube videó:



                                                           www.instagram.com/miamay51
                                                           https://www.facebook.com/pages/Mia-May/1387772138138621?fref=ts                                                 www.ask.fm/miamayblog




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése