Lollipops Paris sminkpaletta | TESZT


A minap az egyik ismerősünk haza látogatott Franciaországból, és ezúttal is hozott egy kis meglepetést, ismervén a hobbimat engem egy számomra eddig ismeretlen smink és divatmárka a Lollipops Paris egyik palettájával lepett meg. Mivel még nekem is teljesen újdonság volt a termék, gondoltam Ti is szívesen megismerkednétek vele.

Mindenek előtt kicsit utána néztem a brand-nek, mint kiderült elég nagy a választékuk, akadnak kiegészítők, ruhadarabok és persze kozmetikumok is. Utóbbiak terén még inkább bő a készletük, palettákban, körömlakkokban és egyéb sminkekben népszerűek.


Négy darab különböző paletta létezik a Lollipops kínálatában: Nude szemhéjpúdereket tartalmazó, füstös szemsmink elkészítéséhez megfelelő, egy alap színeket tartalmazó nude paletta és egy arc paletta, legutóbbiról olvashattok ebben a bejegyzésben. 

A négy terméket tartalmazó paletta tökéletes arra az esetre, ha nem akarunk külön 4 kozmetikumot a neszesszerünkbe dobni utazás során. A leírás szerint ezek találhatóak a kitben:
  • Korrektor a porcelán hatású, tökéletes bőrért
  • Mattító hatású fixáló púder
  • Highlighter a ragyogó hatásért
  • Pirosító a rózsás orcákért
A paletta mágnesesen záródik, egy nagyon jó minőségű, nagy tükör is helyet kapott benne.


A korrektor leginkább számomra a Catrice lassan legendás Camouflage korrektorára emlékeztet: erős fedés, krémes finish, jól eldolgozható a bőrön, akár ecsettel akár az ujjainkkal. Sajnos azonban csak egy színben elérhető a termék, ezáltal sajnos akinek sötétebb bőre van az átlagnál megszenvedhet vele, Én magam is a kreol bőrűek táborát erősítem, talán 2 árnyalattal lehet eltérőbb a szín, mint ami valójában kellene, de a kedvenc színezett púderemmel ha finoman átmegyek rajta meg is van oldva a probléma.



A matt szemhéjpúder/fixáló púder nem csak az alapozás tökéletes fixálása lehet, de a szemsmink vanília alapját is megadhatja. Minimális krémes hatása van az amúgy préselt, púder terméknek. Kevésbé pigmentált, még sem mondom azt, hogy csalódtam volna benne.


A krémszínű, apró fényes pigmenteket tartalmazó púder szintén az arcon és a szemeken is megállja a helyét. A szemeiden használd a szemzugba finoman, tekinteted élénkítése érdekében, a szemöldököd alá s fölé, hogy tökéletes legyen a "brows on fleek" hatás, az arcodra pedig az arccsont fölé, egy kis plusz ragyogásért. Tökéletesen eldolgozható préselt púder.


Tökéletes pír számomra ez a téglaszín árnyalat! Közepes pigmentáció, így nem kell félni, hogy túl sok kerül az ecsetre, majd az orcánkra.  

Egyéb információk:
- 5000 forint
- Francia/Olasz termék


Mit gondoltok a márkáról? Szimpatikus nektek?

xoxo 
MIA

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése